Flyttstädning Jönköping

Högkvalitativ flyttstädning

Flyttstädning

Vi hjälper dig med din flyttstädning

Allt fler tar hjälp med flyttstädningen i Sverige. Den stora anledningen är att man helt enkelt inte hinner lägga en dag på städning mitt i en ansträngande flytt med allt vad det innebär. Det är också en tidskrävande och mycket noggrann form av städning det rör sig om. Mäklarsamfundet har en gedigen lista som innehåller allt en flyttstädning ska innehålla.

Det rekommenderas varmt att ta hjälp av en städfirma som oss så du får tid över till själva flytten till ditt nya hem. Vi har kunskapen att genomföra en korrekt flyttstädning som garanterat kommer att bli godkänd så du har ett problem mindre. Våra utbildade städare arbetar effektiv och noggrann till bostaden är skinande ren och redo att flyttas in i.

Varmt välkommen att fylla i vårt formulär så återkommer vi med offert och mer information.

Trygg och säker städning

Vissa tvekar att låta en städfirma städa det egna hemmet, men vi garanterar att det inte finns något att oroa sig för. Vi behandlar andras hem som om det vore vårt eget. Självklart har vi trygga rutiner för nycklar och koder när vi utför våra städtjänster och såklart heltäckande försäkringar och generösa garantier. För oss är det mycket viktigt att kunden känner sig trygg och säker när vi utför våra städuppdrag. Du kan enkelt se på offerten vad som ska göras och efteråt görs en noggrann besiktning för att se att allt är i sin ordning.

Fokus på miljön

Idag måste vi alla bidra till en bättre miljö. Självklart gör även vi det när vi utför våra städtjänster. Oavsett vilken städning det rör sig om har vi ett stort miljötänk. Det kan röra sig om att aldrig använda oss av miljöfarliga kemikalier när vi städar och på andra sätt minska på vår miljöbelastning genom till exempel transporter och återvinning. Företaget följer alla miljöbestämmelser i branschen. Behöver du anlita oss för flyttstädning eller någon annan av våra tjänster? Kontakta oss!

Med oss blir flyttstädningen inget problem